Loading...

Maluku Huizen

De geschiedenis van de Molukkers in Nederland beschrijft hoe de Molukkers naar Nederland zijn gekomen en hoe het hen in Nederland is vergaan.
Title of Image

Development

The concepts are developed in phases, from formless idea to an appropriate form with supportive visuals and content.

Design

Design is the intentional creation of a specification for the construction of an object or for the implementation process.

Photography

Photograph is one that communicates a fact, touches the heart and leaves the viewer a changed person for having seen it.

Project Details

Deze website is gemaakt voor en door de Molukse Gemeenschap in Huizen. Met de kennismaking van de nieuwe website wil de redactie de bezoekers een blik laten werpen op het sociaal en maatschappelijke platform, zodat u een impressie heeft van de molukse gemeenschap in huizen. In het kort zal op de site malukuhuizen.nl worden vermeld : informatie en nieuws voor én over de molukkers in huizen.

Maar de Molukkers (die nog steeds in dienst waren van het KNIL) wilden zo snel mogelijk naar hun geboortegrond. Dat kon de Indonesische regering niet gebruiken, en verbood de massale verhuizing. Het gevaar van desertie was namelijk erg groot. Ook Nieuw-Guinea was voor de Molukkers verboden gebied. Dat lag veel te dicht bij de Molukken. De situatie van de Molukse soldaten en un gezin was ondertussen nog steeds niet verbeterd. Nederland zat met een probleem.

Presentation
Watch the video about our new products

Related Projects

 • Portfolio Item

  Corporate Identity

  Illustration
 • Portfolio Item

  Paper clip

  Marketing
 • Portfolio Item

  Branding

  Illustration

Subscribe now

We will not spam your email.

About us
 • Post Thumbnail

  Mingus Jermias
  owner of
  P@rDidu Webdesign Studio

and more than 15 years active in web management.

Phone: +31 6 3956 1454

Get in touch for more information

Recent Projects
Popular Posts